Andre aktiviteter

ART sang fra skole i Norge!

Modum skoles ART hold har indspillet en ART sang på Spotify.

Søgeord: aart, ja, vi kan og seven-jentene

ART sangen kan høres her:

Tekst til JA, VI KAN

 

 

PREPSEC konference 2019 i Budapest

Pre-conference

Stemningsbillede fra konferencen i Budapest

PREPSEC International afholder konference

Den internationale sammenslutning af trænere, undervisere, programudviklere og andre med interesse for PREPARE – modellerne, hvoraf ART nok er den mest udbredte,  afholder konference i 2021.
På grund af den globale sundhedskrise er det ikke muligt at afvikle en traditionel konference, hvorfor organisationen har tilrettelagt det således, at konferencen vil blive afholdt i løbet af de første måneder næste år – den 3. torsdag i hver måned. Der vil være forskellige emner af både generel og mere specifik interesse for de fleste med aktiviteter indenfor feltet. Flere informationer vil være at finde på organisationens hjemmeside: www.prepsec.org.

Ved at tilmelde sig som medlem – det er gratis – sikrer man sig også at få tilsendt et nyhedsbrev og flere informationer om konferencen. Tilmelding som medlem sker på PREPSEC.org. Der har tidligere været en ordning, der betød at dit medlemsskab af det danske ART-netværk også omfattede medlemsskab af PREPSEC International, men på grund af nye data-regler er det ikke længere muligt og du skal derfor selv tilmelde dig.

Niels Hjelm Veirup,
Medlem af bestyrelsen for PREPSEC International